Chaudfontaine Fusion testen

Nieuwe producten uitproberen vind ik heel leuk. Of ik er nou nog iets van moet maken of dat het bijvoorbeeld iets kant en klaar is, het is altijd leuk. Dit keer mocht ik als bloginsider voor Leonie ter Veld van Gewoonwateenstudentjesavondseet twee nieuwe smaken Chaudfontaine Fusion uitproberen.

De twee smaken die ik toegestuurd kreeg waren:

  • Frambozen & Limoen smaak
  • Citroen & Munt smaak

Als eerste proefde ik de Frambozen en Limoen smaak. Zelf vond ik hem niet zo heel lekker ruiken. Framboos en limoen vind ik overigens zelf wel lekker, dus ik verwachtte er misschien ook te veel van, maar uiteindelijk viel hij dus erg tegen. De geur was een beetje zoetig en chemisch. Ook bij het drinken had ik deze zoetige en chemische smaak. De nasmaak was dan wel weer oké. Alsof de chemische, zoetige smaak ineens verdween.

Later was het de beurt aan de Limoen en Munt smaak. Na het openen van het flesje had ik gelijk al het idee dat dit veel meer mijn smaak zou zijn. Sowieso ben ik gek op frisse drankjes met een citroen smaakje. En ja hoor, deze viel echt goed in de smaak. Drink hem wel lekker koud, want dan is hij echt op z’n lekkerst. Zowel de limoen als de munt smaak kwam goed naar voren. Ja, dit zou zomaar een blijvertje kunnen worden.

Dus kort samengevat, de frambozen-limoen zou ik niet aanraden, maar de limoen-munt dus wel. Mocht je van een zoetig drankje houden, dan kun je natuurlijk altijd de frambozen-limoen gaan proberen, maar anders dus lekker de limoen-munt proberen!

Thanks Leonie voor het leuke linnen tasje, altijd handig en lekker kleurrijk!

Liefs,

Madelon

Geen reactie's

Geef een reactie