Een goede voorbereiding is het halve werk

Even wat eten voorbereiden. Natuurlijk vind ik eten voorbereiden helemaal geen probleem! Gezond en gevarieerd eten vind ik juist leuk en lekker. Het liefst niets uit pakjes dus hop de keuken in en vooral veel groenten snijden! 

Aankomende vrijdag begin ik met mijn sportopleiding. De reden dat ik hiermee begin, kom ik in een later blog nog op terug! Maar hiervoor werkte ik altijd 5 dagen en daarmee fulltime. De opleiding die ik ga doen is maar een kleine twee maanden en daarom ga ik deze periode 4 dagen werken, maar hetzelfde aantal uren. Ik werk dus elke dag een paar uurtjes langer. Werk genoeg, dus dat komt wel goed. Minpuntje van dit alles is dan helaas toch een kortere avond en dus minder tijd om gezond te koken, want tegen die tijd dat ik nu thuis kom, heb ik hartstikke veel trek en zin in food! 

Maaarrrr…. ik zal mijzelf niet zijn als ik dit niet even goed zou voorbereiden. Vanavond heb ik dus de hele avond in de keuken gestaan en alvast bordjes boerenkool én een grote pan paprika-tomatensoep gemaakt. Heerlijk vind ik dat! Toch gezond, gevarieerd en lekker eten voor de komende dagen, ondanks er niet veel tijd is.

Hoe ga jij drukke dagen aan? Denk je hier ook van te voren over na, heb je nog tips voor mij of andere goed voor te bereiden recepten? Ik ben benieuwd!

Liefs,

Madelon

Geen reactie's

Geef een reactie