ONLINE!!

Ja, jullie lezen het goed, mijn blog is online! Yes! Ik vind dit dus echt onwijs spannend en heeeeel leuk!

Afgelopen weken ben ik al druk aan het bloggen geweest. Ook kunnen jullie hier en daar nog oudere blogs terug lezen van het afgelopen jaar. Ik ben namelijk al een hele tijd bezig met het opstarten van deze blog, maar de laatste weken heb ik er toch echt werk van gemaakt. Al ruim twee jaar post ik met grote regelmaat mijn gemaakte maaltijden en zo ook hier en daar sportfoto’s. Om mij heen kreeg ik vaak te horen waar ik in hemelsnaam de tijd vandaan haal. Ik werkte namelijk fulltime, at mega gezond (volgens hen) en sportte heel veel. Zelf ben ik van mening dat het een kwestie van goed plannen en niet te moeilijk doen is. En dát is nou precies de reden dat ik deze blog ben gaan opstarten.

Een gebalanceerd leven hoeft helemaal niet tijdrovend en lastig te zijn. Je hoeft niet elke dag te sporten en alleen maar groenten te eten om een gebalanceerd en gezond leven te hebben. Het kan allemaal een stuk makkelijker dan soms wordt beweerd en daar wil ik jullie graag van overtuigen en in meenemen!

Dus… vanaf nu kun je regelmatig hier blogs van mij lezen. Via Instagram zal ik jullie op de hoogte brengen van het online zetten van nieuwe blogs door middel van een post op Instagram.

Om jullie alvast te vermaken heb ik al meerdere recepten online staan, dus alvast veel lees plezier! Laat je me weten wat je er (tot nu toe) van vindt?

Liefs,

Madelon

Geen reactie's

Geef een reactie