Verjaardag gevierd op TREK Festival

Goedemorgen wereld!

Gisteren was ik jarig en heb ik een top verjaardag gehad. Samen met vrienden en vriendinnen heb ik een hele leuke avond gehad bij TREK Festival in Den Bosch. Waarschijnlijk kennen de meeste van jullie dit festival wel, maar ik zal een korte uitleg geven. Het is een gratis festival waar alles om eten draait. Voor mij als echte foodlover dus een soort van hemel! Vanalles kun je er krijgen, van koffie tot yoghurt en van sushi en hamburgers naar cassave friet.

Net iets eerder dan ik de rest had uitgenodigd, heb ik samen met een vriendinnetje een rondje gelopen op het terrein. Even verkennen naar wat er allemaal aangeboden werd. Ik zag en rook vanalles wat ik zo allemaal kon bestellen. Wat een lekkere hapjes zeg! Overigens hing er ook gelijk echt een super goede sfeer. Ik was gericht op het kijken van hapjes die ik voor mijn ‘visite’ kon bestellen. Uiteindelijk zijn dat een borrelplank, sushi en loempia’s geworden. Allemaal onwijs lekker en ideaal om te delen.

Naast de heerlijke hapjes kun je ook goed genieten van lekkere drankjes op dit food festival. Een heel goed voorbeeld hiervan zijn de Finley frisdranken. Ken je deze al? Er zitten weinig calorieën in, heeft een fijn klein bubbeltje en is er in diverse heerlijke fruitsmaken. Ik heb er twee geproefd, zowel de Mojito als de versie met citroen en vlierbessen en die laatstgenoemde vond ik het onwijs lekker!

Het was het tweede jaar op rij dat ik de mazzel had dat dit leuke festival in mijn stad werd gehouden tijdens mijn verjaardag. Super relaxd en heel gezellig, maar eerlijk gezegd kan ik ook niet wachten op volgend jaar wellicht al mijn verjaardag te vieren in ons nieuwe grotenmensenhuis! Lekker zelf hapjes en drankjes maken voor al mijn vrienden en vriendinnen. Overigens weten ze allemaal heel goed dat ik dat onwijs leuk vind om te doen. Ik ben dit jaar dan ook weer flink verwend met onder andere het nieuwste boek van Rens Kroes: ‘Powerfood, The Party Edition’. Daar kom ik gauw nog uitgebreid op terug! De hint van de gevers was dan ook vooral dat ik daaruit de volgende keer hapjes van mocht maken. Geen probleem natuurlijk ;-).

Liefs,

Madelon

Geen reactie's

Geef een reactie