Bakery Cafe B&B Bloem te Alkmaar

Nog heerlijk aan het strand, zonder het zonnetje helaas, ben ik nog steeds blij met de lunch van gisteren. Dat was namelijk echt onwijs lekker. Een van mijn vriendinnetjes was al eens bij dit tentje geweest en was daar enthousiast over, dus wilden we dat graag gaan proberen. Blijkbaar waren we al dichtbij dus hadden we het ook zo gevonden.

Eenmaal aangekomen zag het er gelijk cosy uit. Helemaal hip en leuk aangekleed. We mochten plaatsnemen aan een plekje een beetje achterin. De kaart bood onwijs diverse lunchgerechten. Voor ieder wat wils dus! Zowel pannenkoekjes, als yoghurt als sneden brood kon je de hele dag door bestellen.

We hadden wel een beetje pech, want de pannenkoekjes waren helaas op. Dat was even balen, want ik had juist met een vriendinnetje bedacht deze te delen en dan ook een lunchgerecht met sneden brood te delen. Dat werd dus alleen een gerecht met brood. Niet dat dat nou zo erg was, want er waren echt onwijs lekkere broodjes samengesteld. Ik koos uiteindelijk de ‘triple avocado’. Het was mij niet geheel duidelijk wat ik precies zou krijgen, want naast avocado zat er ook onder andere ook hummus, cottage cheese en pestomayonaise op het broodje. Toen ik de lunch uiteindelijk uitgeserveerd kreeg, bleek het uiteindelijk best logisch te zijn. Een snee brood met pestomayonaise, een met hummus en een met cottage cheese. Natuurlijk ook allemaal met avocado. Krijg je al honger? Ik al wel weer bijna. Het was namelijk echt heerlijk!

Naast dit lekkere broodje genoot ik van een biologisch sapje van het merk Schulp. Ik kende het nog niet, maar wow die was ook enorm lekker. Het is een sapje helemaal op basis van puur vruchtensap. Echt uit de natuur dus, zonder suiker, kleur-, geur en/of smaakstoffen. De smaakcombinatie die mijn sapje had was appels en aardbeien. Vriendinnen van mij hadden verse thee met onder andere gember en kaneel en waren daar ook echt heel enthousiast over. Ik ben zelf niet echt een theedrinker, maar mocht je dat wel zijn, dan schijnt dat dus ook echt een aanrader te zijn!

Deze mooie zaak biedt zeker niet alleen lunch aan. Je kunt er ook vers brood afhalen en je kunt er zelfs blijven slapen. Zie hieronder een aantal foto’s van deze leuk plek middenin Alkmaar.

Benieuwd naar deze dikke tip? Via deze link kom je op hun website!

Liefs,

Madelon

Geen reactie's

Geef een reactie