Burgertime bij Bar 35 in Den Bosch

Alweer ruim twee weken geleden was ik samen met mijn ouders, mijn vriend en één van mijn zusjes een burgertje eten bij Bar35 in Den Bosch. Ik ben hier al vaker geweest, maar het was weer lang geleden. We waren allemaal in een vrolijke stemming. Alhoewel, mijn vriend en ik waren nét terug van vakantie, maar we probeerden met dit etentje de vakantie nog even een avondje te verlengen. Mijn ouders hadden die avond ook vakantie, dus hop de stad in!

We kregen een hele fijne ronde tafel. Dat vind ik altijd zo gezellig hè, een ronde tafel. De tafel stond binnen, maar omdat de pui open stond, zaten we ook een soort van buiten. Het was erg druk, maar we werden snel geholpen aan de kaart en mochten even rustig kijken wat we wilden drinken. Dat was fijn, want ze hebben hier zo onwijs veel speciaalbiertjes, dat je daar echt even rustig naar moet kijken!

Nadat we op de kaart gekeken hadden, voor zowel het eerste drankje als de maaltijd, konden we dit ook weer snel bestellen. Ik heb vast al ergens eerder verteld dat ik vroeger in de horeca gewerkt heb. Als ik een hapje ga eten ergens, let ik dus echt niet alleen op het eten. De bediening is ook enorm belangrijk! Nou die is hier goedgekeurd, snel en heel erg vriendelijk, terwijl het erg druk was! Overigens is de open keuken ook leuk. Je kunt precies zien wat er gebeurd met jouw burgertje.

Omdat ik weer eens niet kon kiezen, koos ik ervoor om samen met mijn zusje twee burgers te delen, zodat wij allebei twee burgers konden proeven. We kozen hierbij voor een bietenburger en een crab&fish burger. Beiden erg lekker! Bij de crab&fish burger kozen we ervoor om er wakame aan toe te voegen. Dit was een tip van mijn moeder, die hier dus blijkbaar al eerder is geweest en dit uitgeprobeerd had! Hippe moeder heb ik toch hè.

Ik loop wel een beetje op de feiten vooruit, want voordat we het uitgebreid over de burgers gaan hebben, hadden we eerst een heerlijke ‘snaaiplank’ besteld. Deze is normaliter voor 2 à 3 personen stond er bij hen op de kaart, maar het was prima om met z’n vijven te delen. We wisten nota bene al dat we een burger gingen eten en die zijn vaak zo machtig! De snaaiplank bestond uit diverse hapjes en is zeker een aanrader als je ervan houdt om als voorgerecht lekker met elkaar iets te delen.

Gelukkig hadden we nog ruimte over voor een goede burger, want zó die waren groot! Ik heb zelfs amper nog een frietje erbij gegeten, want dat paste simpelweg niet in mijn buik meer. De tip van mijn moeder raad ik ook aan jullie aan, kies wakame extra bij de crab&fish burger! Echt heel erg lekker die combi. De bietenburger was ook erg lekker, maar viel wel heel erg uit elkaar. Nou moet ik eerlijk zeggen dat een burger meestal wel uit elkaar valt, maar deze burger werd op een gegeven moment echt een mega puinhoop. Daardoor heb ik overigens ook een stukje papier op want daar lagen de burger op, oeps! Dat papier mogen ze voortaan wel weglaten, niet handig, niet lekker. Maar verder, oh oh, gaan! Ik ben geen dessert liefhebber dus die hebben we lekker overgeslagen.

Wel hebben we na de burger nog nagenoten met een heerlijk speciaal biertje. Die hebben ze daar enorm veel. Erg leuk is dat ze bij elke burger op de kaart een speciaal biertje aanraden, maar zo eigenwijs als ik ben nam ik iets totaal anders erbij. Die ben ik trouwens blijven drinken, want oh die vind ik zo lekker. Ik denk zelfs dat het mijn lievelings is. Mocht je hem niet kennen, proberen: La Trappe Isid’or.

Gezond? Nee. Aanrader? Ja, voor een lekkere burger met speciaal biertje zéker!

Liefs,

Madelon

Geen reactie's

Geef een reactie