Bonen couscous salade

Deze lunch had ik voor vier dagen gemaakt:

Ingrediënten
  • 1 blik zwarte bonen (400 gram)
  • 1 blik cannellini bonen (400 gram)
  • 4 tomaten
  • 1 puntpaprika
  • 1 bakje verse sojabonen
  • 150 gram couscous
Bereiding

Maak de couscous zelf klaar door er water of bouillon aan toe te voegen. Lek de twee blikken bonen (zwarte en cannellini) uit. Snijd zowel de tomaten als de puntpaprika klein. Wanneer de couscous geen harde korrels meer zijn, maar deze ‘eetbaar’ is, kun je alles door elkaar in een mengkom doen. Hussel alles door elkaar en klaar is kees!

2 Reactie's
  • Renate
    Geplaatst op 16:09h, 25 augustus Beantwoorden

    Super lekker, heb hem gemaakt.. ben gek op citroen dus heb er ook de zest van een halve citroen bijgedaan en granaatappel pitten… smullen maar

    • puurmaddie
      Geplaatst op 19:32h, 28 augustus Beantwoorden

      Wat een leuke aanvulling Renate! Ga ik zeker onthouden!

Geef een reactie