Oosterse groenten

Qua recept (minder dus dan op de foto) is het recept voor 2 à 3 personen.

Ingrediënten
  • Twee stukjes kipfilet
  • 400 grams zak ‘Oosterse wokgroenten’
  • 1 courgette
  • 1 aubergine
  • Wokolie
  • Ketjap manis
  • Sesamzaadjes
Bereiding

Begin met het snijden van de kip in stukjes. Je kunt natuurlijk zo groot of zo kleine stukjes maken als je wilt. Ik koos vandaag voor stukjes van ongeveer twee bij twee centimeter. Doe wat wokolie in je wokpan en wanneer deze heet is kun je jouw gesneden stukjes kip in de pan doen. Als de kip een beetje gebakken is, kun je er een scheutje ketjap manis en wat sesamzaadjes bij doen. Tijdens het bakken van de kip, kun je de courgette en aubergine in blokjes snijden. Doe deze twee ingrediënten in de pan bij de kip en laat het op gemiddeld hoog vuur bakken. Als de courgette half gaar is kun je de zak groenten erbij in de pan doen. Zet het vuur niet te hoog en laat het lekker pruttelen.

Geen reactie's

Geef een reactie