Gezonde pizza met tonijn

Ingrediënten
  • 1 pizzabodem van Magioni
  • 1 blikje tonijn
  • ½ rode ui
  • ½ puntpaprika
  • 2 eetlepels roomkaas light
  • Kruiden Ik gebruikte oregano
Bereiding

Warm je oven voor op 220 graden. Als de oven warm genoeg is, leg je de pizzabodem zonder beleg vier minuten in de oven. Intussen snijd je de rode ui en de puntpaprika klein. Ook het blikje tonijn kun je alvast uitlekken. Wanneer de vier minuten om zijn, haal je de bodem uit de oven, maar laat je de oven aanstaan. Verspreid de roomkaas over de pizzabodem en vervolgens ook de tonijn. Sprokkel de rode ui nu over de hele pizza en leg de paprika ook op de pizzabodem. Ik koos ervoor om deze mooi neer te leggen, maar de paprika kun je ook gewoon erover heen sprokkelen, net zoals de ui.

Leg de pizzabodem terug in de oven en zet deze voor ongeveer 8 minuten aan. Check tussendoor of de pizza wellicht sneller gaat als bij mij, want iedere oven is toch nét een beetje anders! In ieder geval is hij klaar als de randjes van de pizza een beetje bruin en krokant zijn geworden.

Geen reactie's

Geef een reactie