Zomerse wrap met krokante kip

Het recept is weer gebaseerd op twee personen.

Ingrediënten
  • 2 krokante kip
  • 100 gram ijsbergsla
  • 250 gram cherrytomaatjes
  • 1 avocado
  • 1 blikje mais (150 gram)
  • 4 wraps
  • Knoflooksaus zoveel als je wilt
Bereiding

Het is natuurlijk niet voor niets een simpel en zomers gerecht, dus de bereiding is mega kort. Snijd de cherrytomaatjes in kwartjes en snijd de avocado klein (blokjes of reepjes). Bak de krokante kip in een koekenpan. Deze moet, zoals de naam eigenlijk al zegt, dus krokant worden. Ondertussen giet je nog even de mais af. Wanneer de kipjes bijna krokant zijn, zet je twee van je wraps op een bord in de magnetron. Overigens kunnen de wraps ook in de oven of in een koekenpan warm gemaakt worden. De keuze is aan jou! Ik zet ze dus meestal in de magnetron en doe deze dan ongeveer 40 seconden aan. Het aantal watt verschilt per magnetron, maar ga ongeveer van 600 watt uit.

Als de wraps klaar zijn, kun je dus eigenlijk al aan tafel! Aan tafel kun je gezellig de wraps vullen en hop, smakelijk! De andere twee wraps zou ik pas warm maken als je daar aan toe bent, anders zijn ze allang koud voordat je ze gaat eten. Overigens hadden wij dit keer kleine wraps, anders kan ik er vaak maar 1 tot 1,5 op!

Geen reactie's

Geef een reactie