SUPpen

Weekend, wat ben je toch fijn. Ik vind het heerlijk om in het weekend lekker actief te zijn en leuke dingen te doen. Gisteren hadden we met mijn hockeyteam een teamdag. Samen met twee teamgenootjes heb ik deze dag voorbereid en hadden we het geheim weten te houden voor de rest. Met een hockeyteam ga je natuurlijk wel iets actief doen. Uiteindelijk hadden we ervoor gekozen om te gaan SUPpen. Ken je dat al? Zo niet, snel gaan leren kennen want het was hartstikke leuk om eens te doen!

Onze dag bestond uiteindelijk uit SUPpen, picknicken, een spel doen in de stad (een moord oplossen) en vervolgens barbecueën bij een teamgenootje in de tuin. Over het actieve deel, SUPpen, vertel ik je graag meer. Het wordt omschreven als staand peddelen op een surfboard. Oorspronkelijk komt deze sport uit Hawaï. We begonnen met een uitleg op het strand bij stadstrand de Witte Sieb in Den Bosch. Met zeventien teamgenoten mochten we daarna vrij snel het water op. De een iets gespannener dan de ander, maar allemaal vonden ze de activiteit gelukkig een leuke uitdaging!

Zelf vond ik het vrij snel al een stuk makkelijker dan verwacht. Ik ben geen kei in evenwicht houden, dus ik voelde al een nat pak aankomen. Gelukkig is dat toch niet gebeurd. Het eerste deel van de route heb ik zittend en op mijn knieën doorgebracht, maar daarna alleen nog maar staand.

Mocht je dus een leuke sportieve activiteit willen organiseren? Dan raad ik deze activiteit zéker aan! We hadden het nu via ‘SUPclub Nederland’ geregeld. Via hen kun je al op verschillende locaties in Nederland suppen. Ik raad ze aan, dus wil je gaan SUPpen? Check www.supclubnederland.nl!

Ik zou het zelfs wel vaker willen gaan doen op mooie locaties in Nederland. Iemand nog leuke tips om ergens mooi te kunnen SUPpen?

Liefs,

Madelon

Geen reactie's

Geef een reactie