Aanbod

Mijn aanbod voor jou!

Wat tof dat je nieuwsgierig bent wat ik voor jou kan betekenen. Zowel op voeding als op sport kan ik jou coachen naar de beste versie van jezelf!

Mijn camps voor jou:

Foodcamp

Fitcamp

Bootcamp

Zowel Foodcamp als Fitcamp zijn pakketen waarin je vier maanden samen met mij gaat werken aan je voedings- en leefpatroon. Allereerst kijken we naar je huidige leefstijl en beoordelen we samen waar je exact aan wilt werken. We stellen hierbij samen een bepaald doel af voor het einde van deze vier maanden. Ik coach jou de gehele periode en geef je alle tools die je nodig hebt. Bij de keuze voor Foodcamp is de focus je voedingspatroon en bij de keuze Fitcamp is de focus je algehele leefstijl en kies je er ook voor om bootcamplessen bij mij af te nemen. Op deze manier kan ik je gericht nieuwe oefeningen leren en jou uitdagen om meer uit jezelf te halen op fysiek gebied.

 

Mijn aanbod Bootcamp zijn puur de bootcamplessen, die je vervolgens als klein pakket of groter pakket kunt afnemen. De lessen zijn uit te voeren op elk niveau. Je komt er voor jezelf en gaat jezelf proberen uit te dagen op kracht en conditie. Daarnaast maken we onderling veel plezier. Door de kleine groepen van maximaal 8 personen heb ik de mogelijkheid om iedereen te helpen in de oefeningen, waardoor jij het snelste resultaat bereikt!

 

Als ultieme motivator ga ik heel graag samen met jou werken aan de uitdagingen die jij zal ondervinden tijdens de weg naar jouw nieuwe voedings- en leefpatroon. Die favoriete jeans weer aan of dat jurkje wat je zo mooi vindt, alle ballen hooghouden én toch gezond en lekker eten of jezelf gedurende de hele dag lekker energiek en fit voelen? Dit kunnen allemaal doelen zijn waar we samen aan gaan werken. In alle gevallen voel jij je erna weer blij en tevreden als je in de spiegel zal kijken!