Bootcamp

Bootcamp stopt per zaterdag 28 mei 2022!!!

 

Bootcamp

 

Ga mee sporten, dan word jij ook DondersFit!!

 

Sporten in de buitenlucht is enorm goed voor je, dus waarom zou je dit jezelf niet gunnen? Omdat het je niet lukt om het alleen te doen of simpelweg ook gewoon veel liever met anderen sport? Nou dat kan!

 

Er zijn twee soorten lessen; Bootcamp en Mommy-Bootcamp. Bootcamp is voor iedereen en voor elk niveau. Mommy-Bootcamp is voor vrouwen tijdens hun zwangerschap als erna!

 

Wil je het een keer proberen? Maak een account aan en er staat gelijk een gratis proefles op jouw naam bijgeschreven!

Waar?

Bij het schoolplein van BBS Boschveld. Zie onderaan de pagina de exacte locatie én parkeermogelijkheden. 

 

Wanneer?

Op dit moment bied ik deze lessen aan:

  • Mommy-Bootcamp (zowel voor tijdens zwangerschap als erna!) op woensdag van 19.15 t/m 20.15 uur
  • Bootcamp (alle niveaus) op woensdag van 20.15 t/m 21.15 uur 
  • Bootcamp (alle niveaus) op zaterdag van 09.00 t/m 10.00 uur

 

Wil jij op een ander moment sporten? Laat het mij gerust weten. Bij meerdere geïnteresseerden ben ik bereid de lesuren in de toekomst uit te breiden!

Daarnaast is het ook mogelijk om small-group training in bootcampvorm te krijgen. Wil je bijvoorbeeld met een groepje een keer samen trainen? Bel of e-mail mij! Ik sta ervoor open!

 

 

Voor wie?

Bootcamp: voor iedereen, ongeacht je niveau!

Mommy-Bootcamp: voor vrouwen zowel tijdens hun zwangerschap als erna!

 

Groepsgrootte?

Maximaal 8 personen per les.

Dit om de kwaliteit tijdens de lessen te behouden!

 

Wat kost het?

De prijs is op dit moment:

€ 7,50 bij afname van één les

€ 35,- bij afname van een 5-lessen strippenkaart

€ 65,- bij afname van een 10-lessen strippenkaart

Ik zorg voor een leuke les en het materiaal. Jij hoeft alleen maar je sportkleding aan te trekken! Op dit moment geef ik 3 lesuren per week, maar wellicht komen er nog meer tijdstippen bij.

 

Hoe meld je jezelf aan?

Hieronder kun je doorklikken naar de pagina om als eerste een account aan te maken. Daar koop je vervolgens één les of een strippenkaart en vervolgens kun jij jouw gewenste les reserveren! Deze knop kun je blijven gebruiken om jouw bootcamplessen in te plannen. 

 

Het werkt als volgt: Allereerst maak je een account aan. Nadat je dit gedaan hebt, koop je jouw gewenste krediet (één les of een strippenkaart van meerdere lessen). Dit doe je via ‘Instellingen’ bij jouw e-mailadres en dan via ‘Koop kredietpunten’. Vervolgens ga je naar de dag en tijd van jouw voorkeur. Dan klik je de les aan die je wilt volgen en klik vervolgens op ‘Deelname Toevoegen’. Vul daar jouw naam in. Als je een e-mail ter bevestiging wilt ontvangen, kun je het vinkje aanzetten bij ‘Stuur e-mail’. Daarnaast kun je er ook gelijk voor kiezen om bijvoorbeeld de komende week erop ook gelijk in te plannen. Dit doe je via de drie puntjes bij ‘herhaal’. Klik als laatste op ‘Maak Deelname’. Jouw les is nu gereserveerd. Tot 24 uur van te voren kun je deze nog kosteloos annuleren. Dan wordt jouw krediet uiteraard ook weer opgehoogd. 

 

Daarnaast voeg ik je (indien gewenst na de proefles) toe aan de groepsapp ‘DondersFit Bootcamp’ waarin actieve leden zitten. Dit is puur voor nieuwtjes of bijvoorbeeld last minute informatie indien nodig.

Klik hier om jouw bootcamples te reserveren!

Meer informatie over de instructrice

Ik, Madelon Donders, ben leefstijlcoach! Dat betekent dat ik zowel op het gebied van leefstijl, voeding als sport jou kan begeleiden naar jouw gewenste doel! Meer over mij en mijn onderneming DondersFit lezen? Klik hier!

De locatie en parkeren

Het schoolplein van BBS Boschveld is via navigatie het beste te bereiken via de Edisonstraat of via de Marconistraat in ‘s-Hertogenbosch.

Hieronder een afbeelding van de locatie. We verzamelen mits het er niet te druk is bij de rode cirkel en gebruiken ongeveer het groene vierkant voor oefeningen.

Indien je met de fiets komt, kun je deze rechtsboven naast het groene vierkant in de stalling parkeren. Indien je met de auto komt, kun je deze via een blauwe kaart parkeren op de daarvoor bestemde parkeerplaatsen in de Celciusstraat (tegenover Fysiopraktijk Verloop en friettent Ome Piet). Mocht het daar vol zijn met auto’s, dan kun je met een blauw kaart ook parkeren op de grote parkeerplaats op de hoek van de Celciusstraat/Copernicuslaan. Hier is eigenlijk altijd wel plek. Via de Celciusstraat (looppad) en de Edisonstraat is dit maar 2 minuten lopen!

Jouw instructrice Madelon

Excuses verbranden geen calorieën!

Ontvang een eerste (proef) les gratis!