Bootcamp

Bootcamp

 

Ga mee sporten, dan word jij ook DondersFit!!

 

Sporten in de buitenlucht is enorm goed voor je, dus waarom zou je dit jezelf niet gunnen? Omdat het je niet lukt om het alleen te doen of simpelweg ook gewoon veel liever met anderen sport? Nou dat kan!

 

Nieuwe bootcampers ontvangen nu een gratis proefles als ze onderaan deze pagina via het reserveringssysteem een account aanmaken! 

Waar?

Bij het schoolplein van BBS Boschveld.

 

Wanneer?

Op dit moment bied ik drie lessen aan:

  • Woensdag van 19.15 t/m 20.15 uur
  • Woensdag van 20.15 t/m 21.15 uur
  • Zaterdag van 09.30 t/m 10.30 uur

 

Voor wie?

Voor iedereen, ongeacht je niveau!

 

Groepsgrootte?

Maximaal 8 personen per les

 

Wat kost het?

De prijzen zijn verschillend en zijn als volgt:

€ 6,50 bij afname van één les

€ 31,25 bij afname van een 5-lessen strippenkaart

€ 60,00 bij afname van een 10-lessen strippenkaart

€ 86,25 bij afname van een 15-lessen strippenkaart

€ 110,00 bij afname van een 20-lessen strippenkaart

Ik zorg voor een leuke les en het materiaal. Jij hoeft alleen maar je sportkleding aan te trekken! Op dit moment beginnen we met deze drie lesuurtjes, maar wellicht komen er nog meer tijdstippen bij.

 

Hoe meld je jezelf aan?

Hieronder kun je doorklikken naar de pagina om als eerste een account aan te maken. Daar koop je vervolgens één les of een strippenkaart en vervolgens kun jij jouw gewenste les reserveren! Deze knop kun je blijven gebruiken om jouw bootcamplessen in te plannen. 

 

Het werkt als volgt: Allereerst maak je een account aan. Nadat je dit gedaan hebt, koop je jouw gewenste krediet (één les of een strippenkaart van meerdere lessen). Dit doe je via ‘Instellingen’ bij jouw e-mailadres en dan via ‘Koop kredietpunten’. Vervolgens ga je naar de dag en tijd van jouw voorkeur. Dan klik je de les aan die je wilt volgen en klik vervolgens op ‘Deelname Toevoegen’. Vul daar jouw naam in. Als je een e-mail ter bevestiging wilt ontvangen, kun je het vinkje aanzetten bij ‘Stuur e-mail’. Daarnaast kun je er ook gelijk voor kiezen om bijvoorbeeld de komende week erop ook gelijk in te plannen. Dit doe je via de drie puntjes bij ‘herhaal’. Klik als laatste op ‘Maak Deelname’. Jouw les is nu gereserveerd. Tot 24 uur van te voren kun je deze nog kosteloos annuleren. Dan wordt jouw krediet uiteraard ook weer opgehoogd. 

 

Daarnaast voeg ik je toe aan de groepsapp ‘DondersFit Bootcamp’ waarin actieve leden zitten. Dit is puur voor nieuwtjes of bijvoorbeeld last minute informatie indien nodig.

Klik hier om jouw bootcamples te reserveren!

Meer informatie over de instructrice

Ik, Madelon Donders, ben leefstijlcoach! Dat betekent dat ik zowel op het gebied van leefstijl, voeding als sport jou kan begeleiden naar jouw gewenste doel! Meer over mij en mijn onderneming DondersFit lezen? Klik hier!

Jouw instructrice Madelon

Excuses verbranden geen calorieën!

Ontvang nu een eerste (proef) les gratis!