Ervaringen

Werkwijze

Natuurlijk kan ik jou vertellen hoe en waarom ik jou het beste kan helpen, maar het is ook fijn om te lezen wat anderen ervaren hebben. Dit zeggen anderen over mij:

Efy

Bootcamp

Sinds een paar maanden ben ik aan ‘t trainen bij DondersFit. Op woensdagavond en zaterdagochtend mee bootcampen en wat is het leuk! Fijne groepsgrootte, van ieder niveau…wat heel fijn is want ik had al een aantal maanden niks meer gedaan en toch kan je alles mee doen op je eigen tempo en zelfs met gewichten of banden is rekening gehouden met meerdere zwaartes. Heel fijn! Madelon is een fijne instructeur die je motiveert om jezelf uit te dagen. De lessen zijn ook nooit hetzelfde waardoor geen les saai is. Ze sluit vaak af met een estafette, heerlijk om nog even alles eruit te halen en elkaar zo aan te moedigen. Niet gedacht dat ik niet meer met tegenzin zou gaan sporten!!

27 juni 2021

Mariëlle

Foodcamp

Heel mijn leven ben ik bezig met mijn gewicht, dacht goede kennis te hebben van voeding, maar Madelon leerde mij veel meer. En dat je echt wel mag/kan genieten van wijntje, taartje, koekje…. Als je het maar invult in de app zodat je kan zien of het past voor die dag! Het voelt nu niet fout en ik raak niet in een negatieve spiraal.
Inmiddels heb ik de eerste 12 weken afgesloten maar ik laat Madelon nog niet los. Ben bijna 8 kg kwijt en cm zijn afgenomen. Dat voelt zooooo goed!
Ik ga nog lekker door en wie weet durf ik een keer een bootcamp les van Madelon mee te doen! Dus zoek je hulp en ben je de rode draad kwijt, Zou ik zeggen neem contact op met Madelon van DondersFit. Gewoon doen hoor……NOOIT te oud om te leren😊

30 juni 2021

Babette

Bootcamp

Ongeveer 3 maanden geleden ben ik gestart met de bootcamp lessen van Madelon. Wat ik erg fijn vind aan de lessen is dat je op je eigen tempo kan bepalen hoe je de oefeningen doet, maar Madelon wel alles uit je wilt halen individueel.

Ook heb ik al langere tijd last van rugklachten. Door goede begeleiding en fijne oefeningen voor mijn rug merk ik dat mijn rug door de bootcamplessen een stuk steviger is geworden en is mijn houding beter geworden is.

De lessen zijn ook erg divers waardoor je per les andere delen van je lichaam goed kan trainen. Het is een feestje om de lessen bij Madelon te volgen!

3 juli 2021

Marjolijn

Bootcamp

De bootcamp lessen van Madelon zijn super leuk. Het is een fijne manier om lekker buiten te sporten, de lessen zijn afwisselend en persoonlijk. Ik ga altijd met een voldaan gevoel naar huis!

3 juli 2021

Mevr. Wintjes

Foodcamp

Vanaf September 2020 ben ik onder begeleiding van Madelon Donders aan het afvallen. Voor mij het hoofddoel, maar door het enthousiasme en de positiviteit van Madelon werd het doel breder, gezonde voeding en bewustwording van de keuzes die je maakt! Ik ben enthousiast ( er is 8 kilo vanaf) en zou zeggen, bij twijfel bel dr even!

21 januari 2021

Arike

Bootcamp

Ik heb me al bij verschillende bootcamp-clubs aangemeld, maar dit is absoluut een blijvertje! Veel afwisseling in de lessen, een enthousiaste trainster die veel oog heeft voor je houding en voor bewoners van Boschveld helemaal ideaal aangezien het om de hoek is.

29 juni 2021

Lindsay

Foodcamp

Ik begon aan het traject met Madelon puur uit interesse naar tips en tricks om mijn levensstijl wat gezonder te maken. Ik was nooit echt bezig bewust met voeding of mijn gewicht, maar wel erg nieuwsgierig wat nou specifiek voor mij goed zou zijn. Je hoort zo veel adviezen maar wat werkt nou echt? We begonnen met het wegen en meten en stelden samen een doel op. Vanaf toen ben ik mijn voeding gaan bijhouden in een app en gaf zo Madelon inzicht in wat ik at. Naar aanleiding van deze informatie en wat inzicht in mijn fysieke levensstijl heeft Madelon me tips gegeven waar ik enorm mee geholpen ben! Ik heb nu houvast in welke productsoorten goed zijn specifiek voor mijn behoeften en welke productsoorten ik beter links kan laten liggen. Wat fijn is, is dat Madelon echt rekening houdt met je wensen. Zo heb ik mijn liefde voor chocola zeker niet hoeven op te geven, maar door deze juist op een slimme manier in te zetten geniet ik hier nu nog meer van!

Na de afspraken met Madelon ga ik altijd enorm gemotiveerd en geïnspireerd weer terug naar huis, vol met goede moed en op weg naar een nog gezondere levensstijl!

16 februari 2021

Janneke

Bootcamp

Madelon is deskundig, energiek en vrolijk, dat maakt haar bootcamps leuk om aan deel te nemen. Ze heeft persoonlijke aandacht voor iedereen. Een aanrader als je fit wilt worden of blijven!

29 juni 2021

Anita

Foodcamp

In September 2020 kwam in voor het eerst bij Madelon. Ik was zelf al best goed bezig met het gebruiken van juiste voeding kiezen. Maar mijn gewicht / BMI is te hoog. Dus heb ik aan Madelon gevraagd om mij op weg te helpen. De eerste afspraak was erg inspirerend, ze stelt de juiste vragen om een goede 1e indruk te krijgen hoe je de dag indeelt. Uiteindelijk bekijk je dan samen waar er verbeteringen plaats kunnen vinden.

Ze helpt je aan goede tools in de vorm van wat je op welk tijdstip kunt kiezen, welke producten je beter kunt gebruiken, de hoeveelheid etc. en dit zonder dat je allerlei andere producten hoeft aan te schaffen. Ze kijkt naar je sportactiviteiten etc. en berekend dan de hoeveelheid wat je op de dag mag/moet eten, het is fijn dat het voor je gedaan wordt. Ik ben maar een heel klein beetje afgevallen, maar toch weet Madelon je enthousiast te houden. Wel voel ik me fitter en weet wat mijn valkuil is, en in mijn geval moet ik dus meer (vooral groenten) eten, waar ik onwijs moeite mee heb. Ik ben erg blij met alle tools die Madelon aan mij heeft aangereikt. Ook nu in deze rare tijd, kunnen we op haar rekenen, door te mailen, bellen te appen ect.

18 januari 2021

Donna

Bootcamp

Madelon geeft super leuke lessen! Wat ik persoonlijk fijn vind is dat Madelon goed meekijkt of mijn houding goed is en tips geeft hoe ik bepaalde oefeningen nog beter kan doen en/of zwaarder kan maken. Daarnaast is het een goede combinatie van uithoudingsvermogen en kracht. En uiteraard zijn het vaak ook gezellige mensen die meedoen! Ik ben zeker enthousiast😃

29 juni 2021

Charlotte

Bootcamp

Iedere bootcamp kun je jezelf maximaal uitdagen! De grootte en het fanatisme van de groep is top. Madelon is erg betrokken en heeft iedere les weer een originele bootcamp bedacht. Vooral de estafettes tussendoor zijn een top idee! Madelon geeft waar nodig extra tips en advies, ze is heel kundig en heeft veel geduld, hoe veel man er ook aanwezig is. Kijk iedere keer uit naar de lessen! Ga zo door en tot de volgende bootcamp!

2 juli 2021

Daphne

Foodcamp

Voor mij was Madelon echt een fijne coach! Heel vriendelijk, open, vertrouwelijk! Ze hield goed rekening met mijn dagelijks bezigheden! Ik werk namelijk onregelmatig en hierbij gaf ze mij tips over hoe ik toch een gezonde levensstijl bij krijg! Ik vond het prettig dat Madelon er naar kijkt wat echt bij mij past! En ik gebruik haar tips nog steeds!

24 februari 2021

Eveline

Bootcamp

Madelon is een gedreven, enthousiaste dame die vol overgave de bootcamp verzorgd. Iedere les weet ze de groep met leuke, diverse oefeningen uit te dagen. Ze is een topper die je helpt om in shape te komen!

28 juni 2021