Werkwijze

Werkwijze

Wat leuk dat je meer wilt weten over mijn werkwijze! Allereerst wil ik aangeven dat eigenlijk alles mogelijk is, want iedereen is uniek en dus heb jij recht op maatwerk! Wel heb ik om het inzichtelijker en makkelijker te maken een aantal mogelijkheden uitgeschreven. Zo weet je gelijk ook hoe ik (samen met jou!) te werk ga.

 

In principe raad ik een 12-weken-plan aan. Met dit pakket heb je namelijk de mogelijkheid om jouw voedingspatroon in maar (!) 12 weken aan te passen naar een voedingspatroon die je de rest van je leven kunt gebruiken! Samen met jou kijk ik naar jouw voedingspatroon en vervolgens gaan we daar samen met kleine stappen aanpassingen in maken. Uiteraard is het ook mogelijk om daar korte- en lange termijndoelstellingen aan te koppelen, maar dit is niet verplicht!

 

Een check-up is ook een hele mooie voor als je voelt dat je niet helemaal lekker in je vel zit of als je gewoon eens nieuwsgierig bent wat jouw voeding- en beweegpatroon nou eigenlijk is. Tijdens dit eenmalige fysieke gesprek zal ik advies geven, maar kun je natuurlijk ook al jouw vragen stellen! Na de check-up kun je zelf beslissen of je nog eens wilt afspreken of dat de check-up misschien voor jou al gewoon even voldoende was!

 

Losse consulten zijn ook mogelijk, maar wel alleen ná het 12-weken-plan of het adviesgesprek. Mocht dit niets voor jou zijn, kan een los weegconsult (of meerdere) wellicht de oplossing zijn. Deze zijn namelijk wél mogelijk om af te nemen zonder eerdere afspraken.

 

Wel starten we áltijd met een telefonische kennismaking, zodat we ook zeker weten dat we samen aan jouw verwachtingen kunnen gaan voldoen!

 

Wil je specifieker weten wat deze mogelijkheden inhouden? Lees dan hieronder verder!

Check-up!

 

Eens in de zoveel tijd ga je naar de tandarts om je gebit te laten controleren en sommigen gaan ook met regelmaat naar de fysio om alles soepel te houden, máár we missen eigenlijk een controle voor jouw voedingsinname en beweegpatroon. Er zijn natuurlijk genoeg adviezen online te vinden, maar krijg je alle voedingswaarden wel binnen en hoeveel beweeg je nu echt? Hier bedacht ik de ‘Check-up!’ voor. Na een telefonisch start consult ga jij van start om jouw patroon in beeld te brengen. Vervolgens plannen we een afspraak in om dit patroon te bespreken en ga je naar huis met een advies hóe jouw voedingspatroon aan te passen en een beweegplanner. Beiden uiteraard indien nodig, maar de ervaring leert dat er zo goed als altijd nog veel winst valt te behalen! In deze periode mag je natuurlijk altijd contact opnemen met mij via e-mail of WhatsApp.

12-weken-plan

 

Met een 12-weken-plan starten we met een intakegesprek van ongeveer 60 minuten. Voor het intakegesprek heb jij je voedingspatroon bijgehouden en tijdens het intakegesprek gaan we verder bekijken wat jouw voedings- en beweegpatroon is. Hierna ga ik voor jou aan de slag en de uitkomsten hiervan bespreken we samen in het adviesgesprek van ongeveer 45 minuten. Hierna hebben we 4 vervolgconsulten en deze zijn allen ongeveer 30 minuten. Gedurende deze 12 weken waarin deze 6 fysieke afspraken gepland zijn, mag je altijd contact opnemen met mij via e-mail of WhatsApp.

Adviespakket

 

Wanneer je niet 12 weken aan de slag wilt, maar wel zelf aan de slag wilt gaan en daarvoor de juiste adviezen en input voor nodig hebt, dan is het adviespakket echt is voor jou! Net zoals bij het 12-weken-plan starten we met een intakegesprek en hebben we vervolgens een adviesgesprek! Daarna ga je dus zelf met de punten en aanpassingen aan de slag!

Los consult

 

Een los consult kun je alleen afnemen na een adviespakket of het 12-weken-plan. Tijdens dit consult verlengen dus eigenlijk je eerder afgenomen pakket. Je kunt zelf kiezen of je het consult per keer afspreekt of een aantal consulten achter elkaar gelijk afneemt.

Weegmoment

 

Een weegmoment is een korte, maar krachtige afspraak. In deze afspraak gaan we wegen en je middelomtrek meten. Verder heb je in deze afspraak de mogelijkheid om vragen te stellen. Dit moment is er vooral voor jou als je op zoekt bent naar die echte stok achter de deur!

Benieuwd naar de tarieven? Bekijk de pagina ‘tarief’!